Bayvantic vet er det bedste loppemiddel til hunde

Bayvantic er muligvis det bedste loppemiddel (foto petworld.dk)
Bayvantic er muligvis det bedste loppemiddel (foto: petworld.dk)

Hunde får nemt utøj. Det sker, når de bevæger sig ude i naturen og snuser rundt og når de møder andre hunde eller dyr. Det er naturligvis ikke rart for hunden at få for eksempel lopper, men det kan faktisk også være farligt for hunden. Hunde kommer ofte til at klø sig, når de har lopper og klør dig sig meget, så går det hul og så har de risiko for at få nogle grimme og væskende sår, som kan være rigtig dårlig for hunden. Har huden lopper, er der desuden risiko for, at den får loppeallergi, hvis ikke lopperne behandles.

Den bedste måde at behandle lopper på er med Bayvantic vet. Det er et lægemiddel, som du kan købe i håndkøb og som virker effektivt på lopper. Bayvantic vet er ikke bare et middel mod lopper. Det er også et middel, der er effektivt mod andre dyr, og faktisk forebygger og behandler Bayvantic vet både angreb fra flåter, lopper, myg, sandfluer, stikfluer og pelslus på din hund.

Sådan virker Bayvantic vet

Bayvantic  Vet har en afvisende og dræbende virkning på flåter, myg, sandfluer og stikfluer. Det er et produkt, som du giver direkte på hunds hud. Med en pipette, så giver du hunden Bayvantic Vet og produktet fordeler sig så hurtigt over hele hundens overflade, og det sker uden, at produktet går i hundens blod.

Bayvantic vet virker så snart, det kommer i kontakt med hunden hud eller pels og virker fuldt ud inden for 24 timer, efter du har behandlet din hund. Det er vigtigt, at det virker så hurtigt, fordi det dermed forhindre  parasitterne i at suge blod og dermed sætter risikoen for overførsel af sygdomme ned.

Du kan købe Bayvantic Vet i butikker, men også på nettet gennem eksempelvis Petworld her

Se mere om Bayvantic her:

Oplev en loppefri hund med Bayvantic Vet

Med Bayvantic kan du nemt hjælpe dit kæledyr af med lopper

 

 

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *