En hundefløjte kommunikerer nemt beskeder fra menneske til hund

Husk udstyret til hunden (foto.petworld.dk)
Husk udstyret til hunden (foto:billigdyrehandel.dk)

Det er ikke alle lyde, som den menneskelige perception er i stand til at opfatte. Det får en til at tænke på alle de utallige lyde og sansninger, der ligger udenfor vores målestok. Homo mensura er den græske betegnelse for mennesket som verdens målestok. Har man kæledyr, har man højst sandsynligt erfaret, at det ikke længere er tilfældet. Der findes nemlig andre værensmåder end den menneskeligt funderede. De andre værensformer er ikke forkerte. Tværtimod. Det er bare en anden måde at være på. Det handler derfor om at åbne sig op for en kommunikation værensformerne imellem. Med det rette instrument vil man hurtigt og nemt kunne komme i kontakt, man vil kunne udveksle informationer og ideer og reelt set erfare sammen.

Nærmere hunden

Med en hundefløjte kommer man et skridt tættere på hundens verden. Man lærer i hvert fald at spille på fløjten, så også hunden forstår det. Det er ikke nogen dum ide, hvis man som hundeentusiast har et behov for at nærme sig hunden. Med en hundefløjte kan man nemlig skabe et rum for både leg, nærvær og hygge. Der er ikke noget bedre end lige præcis de stunder, hvor man i fællesskab kan lege som ligemænd. En hundefløjte åbner op for en ligestilling imellem dyr og menneske.

Smart og eksklusiv kommunikation

En hundefløjte kan altså bruges til leg, men den kan også bruges til mere formålsrettede aktiviteter. For eksempel er en hundefløjte anvendelig under jagt, hvis man gerne vil give tegn til hunden. her er man naturligvis interesseret i at hunden og ikke byttet, hører lydene. Med en hundefløjte har man altså en eksklusiv kommunikationsmulighed. Hund og menneske kan upåagtet modtage og give ordrer. Det er en praktisk og anvendelig måde for både dyr og menneske at kode signaler og beskeder ind i bevidstheden på kæledyret.

Læs meget mere om en hundefløjte her

Find mere tilbehør til hunden her:

Hundeudstyr til den glade, raske og sunde hund

Føl dig mere tryk med et hundeskilt til hunden

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *