En lækker katteseng er en forkælende seng for kattene

Kattesenge  (foto: petworld.dk)
Kattesenge (foto: petworld.dk)

Der er ikke noget, som en seng. Igennem årtusinder er senge blevet hyldet og anset som et slags sidste tilholdssted. Det er altså her, at der sker noget. Der sker noget, når man ligger ned i en seng. Det er som om, at man forsvinder ind i en zone imellem virkelighed og verden. Drømmen leder os ofte steder hen, vi ikke var bevidste omkring før. Det skaber altså et sikkert forhold i livet, at der er dette sidste sted.

Et sikkert punkt

Som et kloster, man søger tilflugt i, når man har brug for det. Det er ikke så slemt endda at have en sikker og robust seng. Sådan må kattene også tænke. De bliver i hvert fald glade, når de bliver tilbudt en katteseng. En katteseng er lækker og rar at ligge i. Den giver mening og skaber velvære. Det er velvære, der er essentielt, hvis man gerne vil se glade og tilfredse katte. Ligeså meget som de er aktive væsener, er de også hyggelige væsener og interesserede i at kunne hvile potterne engang imellem. I en katteseng er alt muligt. Her kan den største frihed tage form. Her kan man finde hvile og ro, tryghed og søvn. Det er som om, at der bliver skabt nogle gode omstændigheder for både katte og mennesker, der kan bibringer tryghed og ro.

Komfortabel og berigende

En katteseng er altså til at regne med og stole på. Her er en seng, der kan behage og tilfredsstille alle de forskellige katte, der nu engang kunne have behovet for sådan en seng. I en katteseng bliver man lagt til hvile. Som kat er man i trygge poter, når man kan ligge i sengen og iagttage sin familie omkring sig. Det bliver ikke tryggere, og det bliver med garanti heller ikke mere komfortabelt, end når man som kat ligger i en katteseng.

 

Find en flot katteseng hos Petworld

 

Læs mere om kattesenge:

Gør en ende på kattejammeren med en dejlig katteseng

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *