Eukanuba er det bedste valg til din hund

Som sund kage til din hund (foto petworld.dk)
Vælg et godt fodermærke som Eukanuba (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Vi vil gerne have det bedste mad, med de bedste ingredienser og næringsstoffer. Det samme gælder din hund – den bør have det bedste foder, du kan finde til den. Genetisk set, har hunde bedst af råt rød, og det bør også reflektere i deres foder.

Eukanuba er et godt valg

Et af de valg du kan tage om din hunds foder er at købe foder fra Eukanuba. Det er et kvalitetsfoder til din hund, som indeholder rige mængder af animalske proteiner af høj kvalitet i stedet for at indeholde mange mængder af grøntsager. Foderet er også udmærket ved at der ikke er tilføjet kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler, farverstoffer eller tilsætningsstoffer, som hunden på ingen måde har brug for. Elle ingredienserne i Eukanuba foder har altså et formål at tjene. Derudover er der fibre i foderet, der gør at din hund får et stærkt immunforsvar, og din hunds pels, hund og humør vil også kunne afspejle at den får et godt og sundt foder, med masser af omega 3 fedtsyrer og mineraler.

Foderet, der er bedst til din hunds race

En anden fordel for Eukanubas foder er, at det er muligt at finde foder der ernæringsmæssigt er afbalanceret til forskellige behov, din hund måtte have. Det kan for eksempel være at foderet tager hensyn til race behov, aktivitetsbehov, syge historier, skavanker og alder. Ved at vælge et afbalanceret foder, får du det bedste ud af din hund, og du kan for eksempel finde foder til de mest gængse racer, til hvalpe, til diende hunde eller den syge hund.

På den måde har din hund de bedste muligheder for at leve et sundt og kvalitetsrigt liv. Det vil som nævnt også kunne afspejle sig i hundens humør og dens pels. Kødet, som hunden har godt af, vil vise sig i pelsen, som bliver lækker blød og blank. Din hund vil også have et godt aktivitetsniveau, så du kan gå lange dejlige ture med din hund – måske vil det også være det bedste for dig.

Se hvor du køber Eukanuba her

Find andre gode tilbud på Eukanuba her:

Spar penge på fodermærket Eukanuba ved at handle online

Eukanuba har lækkert foder til din hund

 

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *