Få inspiration til de rigtige dyreartikler til dit kæledyr

FURminator (foto: petworld.dk)
Har du alt, hvad du skal bruge til dit kæledyr (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Måske logrer den med halen, måske spinder den eller måske pipper den fornøjet. Det er lidt forskelligt, hvordan vores kæledyr giver udtryk for, at de har de godt, men som kæledyrsejer, så ved vi det som regel godt. Og vi vil gerne have, at de har det godt, derfor køber vi gerne gode dyreartikler til vores kæledyr. Der er eksempelvis ikke noget bedre, end at se en hund logrer med halen, mens den leger med sit yndlings stykke legetøj eller at høre en kat spinde vellysten over noget godt kattemad.

Der findes mange dyreartikler – dyreartikler er rent faktisk bare alt det, der er til dyr, så der findes selvsagt meget. Og meget godt – og lige så meget skidt. Som kæledyrsejer vil man som regel gerne have noget godt til sine kæledyr. Det behøver ikke at være vanvittigt dyrt, men det skal kunne holde til noget. Det hjælper eksempelvis ikke, hvis marsvinet gnasker sit bur og legetøj i stykker efter en uge. Derfor er det en god idé at handle på nogle gode hjemmesider, når du skal købe dyreartikler.

Men hvilke dyreartikler, skal du så egentlig købe? En lille tommelfingerregel er: Mad, hjem og legetøj. Læs i næste afsnit mere om dette.

Dyreartikler: Mad, hjem og legetøj

Dit kæledyr skal naturligvis have vand og mad. Dette er første prioritet. Men eksempelvis med skildpadder, så hænger mad sammen med dens hjem, fordi en skildpadde skal have en varmelampe, for at fordøje maden. Det er derfor vigtigt, at du undersøger, hvad dit kæledyr har behov for og her er det altså en god idét at undersøge de tre ting: Mad, hjem og legetøj.

Det kan være du tænker at legetøj måske er lidt overflødigt, men tænk på, at det er sådan kæledyret ofte primært holder sig beskæftiget. Den skal altså have noget at give sig til.

Find gode og billige dyreartikler her

Se mere tilbehør til dine kæledyr her:

En hundefløjte kommunikerer nemt beskeder fra menneske til hund

Mange kæledyr kan bruge et kradsetræ til noget

 

 

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *