Find gode råd til loppebekæmpelse

loppemiddel til katte (foto: billigdyrehandel.dk)
Loppemiddel til katte (foto: billigdyrehandel.dk)

Lopper er et udbredt problem for hunde og katte, og når først de har fået lopper, kan det være svært at slippe af med lopperne igen. Lopperne her nemlig flere livsstadier, de skal bekæmpes på, og derudover kan de lægge æg i dyrets omgivelser som eksempelvis puder og gulvtæpper. Heldigvis findes der mange gode råd til, hvordan man slipper af med lopper.

 

Loppemidler

Der findes mange forskellige typer af loppemidler på markedet til både hunde og katte. Man kan få tabletter mod loppe, loppespray, loppehalsbånd, loppeshampoo og meget andet. Derfor kan det godt være uoverskueligt, hvilket loppemiddel du skal bruge. Nogle midler virker ikke kun behandlende, men også forebyggende, og det kan være en fordel. Hvis du er i tvivl om, hvilket loppemiddel du skal vælge, er det en god ide at læse om de forskellige produkter på nettet. Her kan du læse om andres erfaringer med de forskellige midler og læse om, hvad de forskellige dyrehandlere anbefaler.

 

Gør hjemmet loppefrit

Hvis din hund eller kat har fået lopper, er det ikke kun vigtigt at gøre dem loppefri. Lopperne kan nemlig lægge æg i dyrets omgivelser, og derfor skal man sørge for at gøre grundigt rent der, hvor ens kat eller hund færdes. Derfor er det en god ide at støvsuge dagligt, indtil din hund eller kat er blevet helt loppefri. Desuden bør man vaske alle de tekstiler som eksempelvis tæpper og puder, som dit dyr har været i nærheden. Tekstilerne skal vaskes ved 60 grader. På den måde sørger man for at slippe af med eventuelle lopper og loppeæg, som kan være i omgivelserne.

 

Du kan købe midler til loppebekæmpelse på Billigdyrehandel.dk.

 

Kig videre herinde:

Læs her om de smarte Staywell hunde- og kattelemme

Bayvantic vet er det bedste loppemiddel til hunde

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *