Giver du din hund det bedste hundefoder?

Der kan være meget at spare ved at købe hundefoder på nettet(Foto Petworld.dk)
Giv din hund noget godt foder (foto: petworld.dk)

Godt for nogen, er skidt for andre, men i forhold til hundefoder, så er der faktisk hundefoder, der er bedre end andet. Det er dog svært at sige, hvad der er det bedste og det værste hundefoder. I denne tekst kan du læse mere om hundefoder, hvad du skal undgå og hvad der er godt for de forskellige typer hunde.

Hvad er det bedste hundefoder?

Som sagt så er det svær at sige, hvad der er det bedste hundefoder, der eksisterer på markedet, men det er muligt at sige, hvad man helt sikkert skal undgå. En tommelfingerregel er, at jo dyrere hundefoderet er, jo bedre er det. Det er dog sådan, at når du kommer til en hvis prisklasse, så er der ikke den store forskel på hundefoderet – så handler det mere om brand og mærker. Det er mere vigtigt, at du ikke bare køber det billigste hundefoder, uden at læse på posen. Der kan nemlig være mange dårlige ting i hundefoder, og du kan ende med at lægge penge for hundefoder, der bare består af nogle ligegyldige og tomme kallorier for din hund.

Læs bag på posen med hundefoder – jo mindre underlige ting der er i hundefoderet desto bedre.

Det bedste hundefoder til din hund

Der er forskel på hunde. Du kan eksempelvis skelne mellem: Hvalp, lille hund, aktiv hund og gravid hund. Disse opdelinger er hundefoderet ofte delt op i og det kan være en meget god idé at rette dig efter det. Der er eksempelvis gode ting i hvalpefoderet, der får hvalpen til at vokse.

En ting er hvad der er godt for din hund  – en anden ting er, hvad hunden gider spise. Nogle har grådige hunde, andre har hunde der ikke vil spise. I begge tilfælde bør man være opmærksom på at finde noget, hunden kan lide.

Find forskelligt hundefoder her

Se mere hundefoder lige her:

Royal canin junior er foder til din hundehvalp

Giv kun din hund det bedste hundefoder

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *