Halsbånd til hund og kat

Et lækker hunde halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)
Et lækkert halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

Når du har anskaffet dig en hund eller en kat, kan det være en god idé med et halsbånd, så du har en mulighed for at dit kæledyr kan identificeres.

Halsbånd til hunde

Du kan få halsbånd til hunde i mange forskellige materialer, størrelser og designs. Der findes et til alle hunderacer og størrelser, så der er også et, der passer til din hund.

Det kan være du har et materiale, du foretrækker over et andet. Alle materialer har hver deres fordel. Et halsbånd i læder er oftest flot og holder i mange år. Hvis du investerer i et i læder, har du et halsbånd, der bliver flottere med alderen. Et halsbånd i nylon beskytter din hunds pels og hud, og er et blødt alternativ. Hvis du derimod har en stærk hund, kan et webbinghalsbånd være en god løsning, da det et meget slidstærkt materiale og holder i lang tid. Et kædehalsbånd kan være til dig med en hund, der trækker meget. Hvis du vælger denne løsning er det dog vigtigt, at halsbåndet sidder rigtigt, så det løsner sig med det samme, din hund ikke længere trækker.

Det kan være en rigtig god idé at vælge et halsbånd med reflekser. Det er nemlig rigtig vigtigt at du g din hund bliver set, når i går tur i mørket. Med et reflekshalsbånd øger du trafiksikkerheden, da hunden ofte er svær at få øje på.

Der findes udover de forskellige materialer også forskellige lukkemekanismer. En klik-lås har en stor trækstyrke. Der findes også halsbånd med halv-kvæl, som blot skal trækkes over hundens hoved – det strammer dog kun hunden i begrænset omfang modsat hel-kvæl, som strammer hvis hunden trækker meget eller springer ud efter ting.

Halsbånd til katte

Til katte findes der også mange forskellige materialer, farver og designs. Modsat et hundehalsbånd åbner de fleste halsbånd til katte sig ved et ryk på over 2 kilo. Å den måde skal du ikke være nervøs for at din kat kommer galt af sted og hænger fast i en gren eller lignende, når den færdes ude i naturen alene. Ligeledes kan det også være en fordel med et halsbånd med refleks, så din kat kan ses i mørket.

Uanset om du er på udkig efter et halsbånd til hund eller kat, er der et stort udvalg her

Se flere slags halsbånd her:

Skab de bedste rammer for din hund med hunde halsbånd

Et loppehalsbånd forbygger loppeangreb i dit hjem

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *