Julius k9 har alt det praktiske udstyr til din hund

 

Lær hunden op med en hundesele (foto lavprisdyrehandel.dk)
Lær hunden op med en hundesele (foto lavprisdyrehandel.dk)

Der er hundeejere, som går op i, at det hele ser rigtigt ud og er af det rigtige materiale og det rigtige brand, og så er der hundeejere, hvor disse egenskaber ikke er så vigtige, men hvor det egentlig bare bliver vægtet højest, at produkter og tilbehør er af holdbart og god kvalitet.

 

Julius k9 er holdbart og bekvemt

Det er lige præcis dette, som Julius garanterer dig, når du benytter dig af deres varer. De har en praktisk produktpalet, så du, der leder efter det basale tilbehør til din hund ikke bliver skuffet, hvis du leder efter f.eks. en god sele eller hundesnor til daglig brug eller f.eks. til træning. Det er særligt for deres hundeseler, der er af højeste kvalitet, som Julius k9 er mest kendt for. Derudover har det også diverse produkter, der er produceret med dét formål at blive brugt til apportering, og du kan derfor være sikker på, at du ikke behøver at bekymre dig om, om produktet nu skal skiftes ud, efter at din schæfer har givet den en ordentlig omgang efter første brug. Produkter fra Julius k9 er altså særligt slidstærke og har en langholdbarhed. Ydermere er deres seler syet af exceptionelt materiale, så hunden ikke synes, det er ubehageligt at have selen på i et længere stykke tid. Hvis du, som så mange andre hundeejere, har et meget nært forhold til din hund, kan du hos Julius k9 også finde velcroskilte med forskellige titler på, der kan klæbes på eksempelvis hundeselen. Titlerne er forskellige, så der er noget, der passer til en hver personlighed.

 

Med liner og seler fra Julius k9 er din hund godt gående

Julius k9’s hundeseler og liner findes naturligvis i forskellige størrelser og længder, så du kan finde det helt rette produkt, der passer til netop din hund. For at finde den rette størrelse sele til din hund, skal du kende til hundens brystmål, der måles bag forbene + et sted, hvor der er den største omkreds + hvor selens bryststrop skal sidde. Derudover skal du også kende til hundens vægt.

 

Klik her for at se et udvalg af produkter fra Julius k9

 

Læs mere:

Kom lopperne til livs med advantage loppemiddel

Hjælp din hund med allergi hunde medicin

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *