Læs her om de smarte Staywell hunde- og kattelemme

Det er så dejligt nemt med en lem til dit kæledyr (foto: lavprisdyrehandel.dk)
Det er så dejligt nemt med en lem til dit kæledyr (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Katte fiser ofte ind og ud. Det kan være lidt af en pine at skulle lukke dem ind og ud og i øvrigt passer katte sig selv og går deres egne veje, så det er heller ikke særlig sjovt, at skulle holde styr på dem hele tiden. Derfor er det opfundet kattelemmen. Den kommer blandt andet i smarte varianter fra Staywall.

Ligeså nødvendigt, det kan være med en smart kattelem til katte, lige så smart og nødvendigt kan det være med en hundelem, som også laves af Staywell. Hundelemme er præcis det samme som kattelemme, bare at de ofte er noget større. Idéen er det  samme:  Har du en hund, der gerne vil ind og ud ofte, så kan du bare sætte en hundelem i døren, og så klarer hunden det selv.

Både katte- og hundelemme fra Staywell fås i mange varianter og du kan være sikker med, at når du har en katte- eller hundelem, så slipper du for de irriterende mærker på dørene, der ofte kan komme, katten eller hunden kradser for at komme ud.

God sikkerhed med Staywell

Nogle mennesker er bekymrede for at få en katte- eller hundelem, fordi det jo er en indgang ind i huset. Det er også rigtig, at det er det, men du kan nemt låse katte eller hundelemme, således at katte og hundene kun kan komme ind, når du er hjemme. Mange vælger at bruge en hundelem eller kattelem i deres udhus sådan at katten eller hunden kan komme ind og ud, men de ikke er hjemme. Her har folk med hund naturligvis en hundegård, hvor hunden er i om dagen.

Du finder mange varianter af katte- og hundelemme fra Staywell, der endda også har lavet en variation med sensor, der gør, at lemmen selv åbner, når katten kommer i nærheden. Find dem alle sammen her

Se flere kattelemme her:

En kattelem giver både dig og din kat frihed

Kattelem giver hjemmet kattefleksibilitet

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *