Læse her hvilke dyreartikler du skal købe til din nye hvalp

Giv hunden sin egen kurv at sove i (foto lavprisdyrehandel.dk)
Er du hel klar til at kunne modtage en hvalp? (foto: billigdyrehandel.dk)

Hvad skal du købe til din nye hvalp?

Inden du køber en lille, ny hundehvalp, tænker du måske ikke over, hvor meget udstyr sådan en lille fyr faktisk kræver. Men der er faktisk nogle dyreartikler, som er vigtige at have. Du vil opdage, at nogle ting faktisk slet ikke er så dumme at have, mens andet måske godt kunne undværes.

Det første og vigtigste du skal have til din nye hundehvalp, er en hundekurv. Hundekurven skal være klar til hvalpen, når du tager hunden med til dens nye hjem. Kurven er hvalpens tryghed og det er her, den kan søge til, når den har brug for lidt ro og fred. Det er vigtigt, at man respekterer dette særligt i starten. I starten kan det også være en god idé, hvis du kan få nogle legetøj eller et tæppe med fra hvalpens hjem. Det kan også gøre hunden mere tryg og give den ro.

En anden meget vigtig ting, er hundens mad- og vandskål. Hunden skal have adgang til vand døgnets 24 timer, så det er ret vigtigt. Der findes forskellige skåle, der kan opfylde forskellige behov. Skålen skal passe til hundens størrelse, men for nogle raser kan det være en god idé at skålen er formet, så hunden ikke får sine ører ned i maden. For andre hunde kan det være, at der skal gøres noget for, at hunden kan spise lidt langsommere.

Endelig er det også meget vigtigt, at du får lavet et hundetegn til din nye hvalp. I Danmark er det lovpligtigt har alle hunde bærer hundetegn med navn og adresse allerede fra de er 4 måneder. Det kan være en god idé at øve din hund i at bære halsbåndet.

Legetøj til hunden

Det kan være en rigtig god idé at købe noget legetøj til din hund. Noget legetøj er særligt godt egnet til at stimulere hunden, når den skal være alene hjemme. Det er ofte legetøj, hvor du kan lægge en del af hundens foder inden i. Så har den en aktivitet, mens den er hjemme.

Andet legetøj er bedre egnet til leg. Legetøjet kan sagtens bruges i træning eller bare til at være sammen med din hund på en god og sjov måde.

Du kan finde et stort udvalg af forskellige dyreartikler her

Se mere hunde tilbehør her:

Klip din hunds pels med en oster klippemaskine

Giver du din hund det bedste hundefoder?

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *