Loppemiddel fjerner ikke lopperne alene

loppemiddel til katte (foto: billigdyrehandel.dk)
Kan du komme af med lopperne? (foto: lavprisdyrehandel.dk)

De små blodsugende parasitter er meget svære at komme af med, når de først har fundet vej ind i din kat eller hunds pels. Derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med bekæmpelsen af lopperne. De skal fjernes, og de skal fjernes helt.

Den eneste måde, som det kan lade sig gøre på, er ved at rengøre alle de steder, hvor din kat eller hund har opholdt sig. Det er ikke nok kun at bekæmpe lopperne med loppemiddel. Du bliver også nødt til at fjerne lopperne fra omgivelserne. Så når du har givet din hund eller kat loppemidlet, så gå i gang med en grundig rengøring og støvsugning af huset og af katten eller hundens sovested.

For lopperne er kun på dyret, når de vil suge blod – resten af tiden opholder lopperne sig i omgivelserne. Alle puder, tæpper, dyner og andet, som dyret har ligget i, skal kogevaskes, så de eventuelle æg, larver, pubber eller lopper dør. Sørg også for at smide støvsugerposen væk, da eventuelle loppeæg senere hen kan udklækkes og på den måde blive spredt til resten af huset, når du næste gang støvsuger. Det handler simpelthen om at komme lopperne til livs, så snart de opdages, så ikke hele huset inficeres af de små parasitter.

Loppemiddel til før, nu og efter

Når du skal i gang med loppebehandling, skal du både have loppemiddel til forebyggelse, behandling og efterbehandling. Lopper udvikler sig nemlig i forskellige stadier, hvorfor det er vigtigt at få bugt med dem, inden de når til det næste stadie. Derfor er du heller ikke færdig med loppebehandlingen, når din hund eller kat er stoppet med at klø sig. Du er stoppet med behandlingen, når det står på pakken, at du skal stoppe.

Det er meget vigtigt, at du følger den brugsanvisning, der følger med alle loppemidler. Ellers risikerer du simpelthen, at lopperne kommer igen. Da det er så stort et arbejde at få lopperne væk, er det ikke noget, du gider at have, at din hund eller kat får hver måned. Du vil derfor gøre dig selv en tjeneste, hvis du følger anvisningerne.

Hvis du vil vide mere om loppemiddel, så klik her

Se flere loppemidler her:

Kom lopperne til livs med capstar vet loppemiddel

Bayvantic vet er det bedste loppemiddel til hunde

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *