Om spisebilletten.dk

Om sitet

Hunde, katte, fisk og kaniner. Det er de mest populære kæledyr i Danmark. Vi elsker kæledyr. Vi kan ikke få nok af dem. De er søde, bløde, hyggelige og sjove at være sammen med. De sætter gang i energien og skaber en dejlig stemning omkring sig. Men de kommer også med et ansvar. For når du køber et kæledyr, er der en del tilbehør, som dyret har brug for, og som du samtidigt skal have fat i. Vi har gjort det nemmere for dig at se dig ud af, hvad de mest basic ting er for dit kæledyr. Her på sitet kan du for hvert af dyrene læse om, hvordan du gør både dit og dit kæledyrs liv nemmere, og hvordan du får fat i tilbehøret bedst og billigst muligt.

Har du hund eller kat?

En stor del af sitet handler om hunde eller katte. Det finder du hurtigt ud af. De to slags dyr er de mest købte og solgte i Danmark. Markedet for alle de ting, du kan købe til din hund eller kat er langt større. Derfor kan det være meget godt med et overblik. På sitet har vi fokuseret en stor del af indlæggene på at finde det rigtige foder. Vores erfaring er, at der er mange ejere, som ikke har helt styr på, hvordan de finder det bedste foder. Det kan lede til overvægt, sygdomme eller underernæring, og det vil vi gerne være med til at forhindre. Ud over foderet kan du også tage et kig på det nyeste inden for seler, overtøj eller hundens eget helle; hundekurven.

Elsker du kaniner?

Så sød, så blød, så… En kanin er et utrolig dejligt dyr. Lille og plysset, så ingen kan holde fingrene fra den. Men også en kanin kommer med en del udstyr, du skal have anskaffet dig. Start for eksempel med kaninburet. En kanin er et meget egenrådigt dyr. Den vil ikke nødvendigvis blive hos jer, hvis du ikke har et bur til den. På sitet kan du læse om, hvordan du finder det perfekte bur til jeres nye, bløde ven.

Mere til det svømmende?

Til sidst er der fiskene. De har måske ikke ry for at være så søde, bløde eller hyggelige. Men det kan være utrolig smukt og fascinerende at kigge på. Med fisk anbefaler vi, at du laver dig en tjekliste. Akvarium, belysning, planter, grus til bunden, iltapparat, foder og så fisk. De har brug for meget udstyr, og for at bevare overblikket, kan det være en god idé. På sitet kan du for eksempel læse om, hvilke planter der gør sig bedst i dit akvarium. Så er du hurtigt i gang.

Vi har brug for dig

Vores mål med dette site er at give dig hjælp til at komme i gang med at have kæledyr. Vi vil gerne give dig de bedste forudsætninger for at dit liv med dit kæledyr bliver det bedste. Men til det har vi brug for din hjælp. Måske har du selv oplevet noget, som kunne være til glæde for andre brugere, måske sidder du og mangler informationer. Uanset hvad, så vil vi gerne høre fra dig. Send os en besked med ris eller ros og hjælp med at gøre sitet bedre for dig og andre. På forhånd mange tak.

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *