Royal canin junior er foder til din hundehvalp

Royal Canin hundefoder er blandt det bedste (foto lavprisdyrehandel.dk)
Royal Canin junor til din lille hundehvalp (foto: petworld.dk)

Når man kommer hjem med en lille hundehvalp, så er familien almindeligvis meget begejstret, og synes ofte at den er noget af det sødeste. Men det er samtidig vigtigt at hunden bliver integreret ordenligt i dens nye hjem.

Mange familier døjer i de første uger med at lære hunden ikke at gå rundt og tisse på gulvtæppet. Samtidig så kan det også være en kamp at lære hvalpen, hvad man må bide og kradse i og hvad man ikke må bide  og kradse i. I det hele taget, så er der mange forskellige ting, som man skal opdrage sin hund til, for at man som menneske og hund kan lære at leve side om side under samme tag.

En ting, der er vigtig for en lille hundehvalp, er hundens foder og det at få skabt en god spiserytme. Hos mange hundeejere får hunden mad en til to gange om dagen, og den rytme skal hunden også vende sig til.

Samtidig, så er det vigtigt for en lille ung hundehvalp, at den får den helt rigtige næring, så den kan vokse sig stor og stærk.

Derfor findes der også forskellige typer hundefoder, der er specielt egnet til hvalpe. Dette indeholder flere vigtige næringsstoffer som for eksempel calcium, der skal styrke hundens knogler.

Royal canin junior er en foderserie lavet til hundehvalpe

Det findes mange forskellige virksomheder, der laver hundefoder og en af dem er Royal Canin. Deres linje specielt lavet til små hundehvalpe hedder Royal Canin Junior. Her har de en række af foderprodukter, som passer til hvalpen i forskellige perioder. Man kan se uden på emballagen, hvilken alder foderet passer til. Dette kan for eksempel være fra hunden er otte uger gammel og op til ti måneder. Derefter er det så en god idé at finde en anden variant af hundefoder. Så hunden får det foder, der passer bedst til den.

Se meget mere om Royal canin junior lige her

Find mere foder til hvalp her:

Hills er en sund start for din hundehvalp

Vælg Arion hundefoder til hvalpen

 

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *